Vervolg aankomst

Dan volgt nu het vervolg van ons reisverslag. Ons vliegtuig naar Temuco ging netjes op tijd. Ook daar weer hommeles. De stoelen waren dubbel geboekt. Gelukkig was er toch nog plaats voor ons. De mensen links in het vliegtuig konden genieten van het prachtige uitzicht op de Andes. Wout en ik zaten rechts, dus wij hebben maar een potje UNO gespeeld.Wout heeft natuurlijk gewonnen!
In Temuco stond Peter Koenen al klaar. Super! We konden zo mee in de pick up naar zijn huis een stukje buiten Pucon. Peter en Lorena runnen ook een Hostal in Pucon. Dat kwam nu goed van pas, ons beddegoed stond immers nog in Brazilie. We hebben daar wat matrassen en slaapzakken opgehaald, zo had iedereen een bed. En een warm ontvangst,de slingers hingen al in de kamer. We maakten ook voor het eerst kennis met de kinderen van Peter en Lorena. Oliver, een ventje van ruim anderhalf en Nique, een meisje van 4 maanden. Vervolgens werd er een heerlijke pizza opgediend. Smullen maar. En toen waren onze kinderen helemaal op. Het was inmiddels dan ook al negen uur, en voor hun dus eigenlijk nog 4 uur later...............! Ze zijn met z´n drieën op de matras in de kamer in slaap gevallen. En wij volgden een uurtje later.
Inmiddels zijn we al twee dagen rustig de omgeving aan het verkennen en geven we ons over aan de chileense rust. Wat lopen we in Nederland dan toch allemaal te rennen. De kinderen hebben een heerlijk voetbalveld voor de deur. Na al die sneeuw in Nederland wordt er weer flink gevoetbald hier. Mart en Tijn spelen bovendien in een echt chileens elftal shirt, want ja, zonder bagage vergoed de reisverzekering wat kleding. Dan maar meteen een mooi shirt gekocht!
Gisteren was het bewolkt en regen, vandaag was er zon en kwamen er prachtige bergen uit de wolken te voorschijn. En niet te vergeten de vulkaan Villarica. Daar ligt zoveel sneeuw op dat ie op het moment gesloten is. Vanavond belden de mensen uit het Hostal dat onze bagage aangekomen is. Morgen gaan we maar eens kijken wat we eigenlijk allemaal in die tassen gestopt hebben, en we gaan zien of onze andere twee MSR-flessen (die onderin de tas zaten) wel aangekomen zijn. Vervolgens gaan we op zoek naar een auto en gaan we alle papieren die daar voor nodig zijn proberen te regelen.

Groeten,Monique

Alex

Ik lees het wel, het gaat jullie goed gelukkig ! Gaaf hoor.. en eh doe Peer en 'de rest van de familie de groeten natuurlijk. Hier heb je wel iets gemist hoor. We hebben afgelopen dinsdag avond ons 10-jarig jubileum gevierd met champagne en taart. Einde v.h. jaar gaan we een feest organiseren zoals je weet, nodig jij fam. Koenen vast uit daar ? Luitjes heel veel plezier en geniet ervan

Grtn Alex

annemie

En hebben mama en papa ook een mooi toeristisch t-shirt gekocht?
Geniet van de rust...van het levenstempo daar...
Wij gaan wel lekker vergaderen op school!
We hopen snel wat foto's van jullie te zien, met de besneeuwde vulkaan op de achtergrond.
Wij zetten wel slee- en schaatsfoto's op onze website, dan kan je ons leventje ook wat volgen.
Doeiiiiiii, Annemie

conny

Ha Peter, Monique en kinderen!

Wat klinkt het allemaal goed! De Chileense rust en de bergtoppen in de verte. Geniet voor tien!

veel liefs Conny

Maaike

Wat goed om te lezen dat jullie op de plek van bestemming aangekomen zijn! Het klinkt echt prachtig daar, en heerlijk voor de jongens dat ze lekker buiten kunnen spelen zonder uit te glijden zoals hier in Nederland. Nogmaals heel veel plezier maar dat gaat wel lukken volgens mij! Groetjes Maaike

ans en rien

fijn dat jullie veilig aangekomen zijn.Goed, dat jullie in t-shirts kunnen lopen. Hier brandt de kachel en lopen we in dikke kleren. Dinsdag waren er (sneeuw)files in N-Holland tot 1.30uur. Alles is wit buiten.
Veel lieve groeten en geniet, geniet,geniet!

eddie

Hoi Monique, Peter en kids

We hebben net een schitterende sneeuwtraining in het bos achter de rug en vanavond staat de erwtensoep natuurlijk op tafel.
In friesland beginnen ze inmiddels wat zenuwachtig te worden maar jullie leven in een heel ander wereldje..

Mooi om de verhalen te lezen van jullie belevenissen. Geniet ervan en veel succes

groeten van eddie

Esther

Hoi Peter en familie,
Fijn dat bijna alles goed is gegaan op jullie heenreis!
En wat een prachtige foto's, vooral die van de natuur, de Andes en de vulkaan. Dat is echt genieten voor ons, thuisblijvers. Al is het hier ook nog steeds erg mooi, met al die sneeuw.
Geniet van de rust en de omgeving....
Esther

Mara

Hoi Vlietjes!

Fijn om te horen dat jullie de reis goed doorstaan hebben, en dat de bagage inmiddels ook zijn weg naar Chili heeft gevonden.
Hier in het brabantse nog steeds koud en nog steeds rennen. Geniet van het Chileense tempo en de rest van het land.
Groetjes Mara

Anita Gebhardt - Drijver

Hallo Peter en familie

Fijn dat jullie genieten, dat kunnen we zien op de mooie foto’s.

Chili een prachtig landschap, en ook met sneeuw …….
Hier in Holland komt het met vele vlokken uit de hemel vallen.

Geniet van Chili, we wachten af op de volgende story van jullie belevenissen.

Groetjes van Anita

Willie-Jan

Heerlijke om je korte berichtjes te lezen,
liefs,
wj